Başkan Karaçoban, Gönül Sofrası Ev Yemekleri Açılışına Katıldı.

İlçemiz'de ev yemekleri yapan  Gönül Sofrası isimli işyerinin açılışını Alaşehir Belediye Başkanı Dr Gökhan Karaçoban yaptı.Vatandaşlarımızında katıldığı işyeri açılışında  konuşan Başkan Karaçoban:” Değerli Hemşerilerim, değerli Alaşehirliler, bu mübarek perşembe  gününde bu soğuk havaya rağmen bu kardeşimizin, yeni mekanlarını Alaşehir’e hizmet etmek için Alaşehir'li insanımıza katkıda bulunmak,istihdam sağlamak için açtıkları bu yeni mekanın kendileri için, Alaşehir’imiz için, aileleri ve sevdikleri için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Bunun yanında Alaşehir’e öz ve Alaşehir kaynaklı insanımızın açtığı her iş memleketimize büyük bir katkı sağladığını, memleketimiz için bir mekan haline geldiğini ve buna şahitlik etmek için sizde burada toplandığınız için özellikle ifade ediyorum.Bu temiz namiyane rızıklarını temin etmek için olacakları bu mekanda Allahtan onlara huzur, sağlık, neşe ve bol kazanç dolu günler temenni ediyorum.Rabbim burada ve her yerdeki Müslümanların kalbine göre versin