Başkan Karaçoban Engelli Vatandaşımıza Yardım Elini Uzattı

Alaşehir Belediyesi, Alaşehir'de engelli vatandaşlarımızın  hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.Bu kapsamda Alaşehir  Belediyesi, yaptığı örnek çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek, Fatih Mahallesi 4 Nolu sokakta  ikamet eden engelli vatandaşımız Rahime Güdücü  isimli vatandaşımıza  tekerlekli sandalye hediye etti. 83 Yaşındaki Rahime Nine 6 aydır yatağa mahkum yaşıyordu.İleri derecede Alzheimer hastası olan Rahime Nine Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a çok teşekkür etti.Tekerlekli sandalyeyi Belediye Başkanımız Gökhan Karaçoban adına Kültür ve Sosyal Müdürü Sedat Dikçe verdi.

‘ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ’

Engelsiz bir Alaşehir  hedefleyen ve bunu gerçekleştirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban:“İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza desteğimiz artarak devam edecek. Biz sadece bu konuda değil, her konuda vatandaşlarımıza yardımcı olmak istiyoruz.”dedi.

‘Gökhan Başkana çok Teşekkürler"

Tekerlekli sandalye teslimi sırasında duygulandığı gözlenen Güdücü  “Sayın Başkanımız Gökhan Karaçoban'a  çok teşekkür ediyorum. Şu an yaşadığım mutluluğu anlatamam. Allah razı olsun.”diye konuştu.