Başkan Karaçoban'dan Gazilere Karadeniz Turu

Alaşehirli Gaziler Karadeniz turuna çıktı. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Gaziler Gününde Alaşehirli Gazilerimize gezi için söz veren Başkan Karaçoban sözünü tuttu.

Alaşehir Belediyesi tarafından araç desteği verilen Karadeniz Turu 4 gece 5 gündüz sürecek. Gaziler, tur kapsamında,  Çorum,  Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa'yı gezecekler. 29 Gazi ve yakınının katılacağı gezide, Gaziler bölgenin tarihi, turistik ve ekonomik alanlarda bilgilendirilecekler.

Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün desteği ile organize edilen Karadeniz turu çerçevesinde Alaşehirli 29 gazi ve yakını, Çorum,  Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa'yı gezecekler.  Gazilerin gezisine; Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkan Boğa da eşlik ediyor. Gezinin 5 gündüz 4 gece süreceği belirtildi.

GAZİLERDEN BAŞKAN KARAÇOBAN'A TEŞEKKÜR

Gezi hakkında bilgiler veren Alaşehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Osman Saraç," Belediye başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban’ın destekleriyle 29 Gazimizle beraber 4 gece 5 gündüz sürecek Karadeniz Turu düzenledik. Gezimizde araç desteğini belediye başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban sağladı. Gazilerimizle beraber Ülkemizin seçkin bölgelerinden Karadeniz Bölgemizin tarihi ve turistik bölgelerini inceleyeceğiz, ekonomisi hakkında bilgiler edineceğiz. Bölgede yaşayan insanların yaşam koşullarını, iklim şartlarını yaşayarak göreceğiz. Bilgileri okuyarak öğrenebiliriz, ama en güzel öğrenme yaşayarak öğrenmedir. Bizde bölgemizi gezerek ve yaşayarak hiçbir zaman unutmayacağımız bilgileri yaşayarak öğreneceğiz. Gezimiz Alaşehir’den belediyemiz tarafından temin edilen araçla başlayacak. Çorum, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa’da sona erecek Gezimiz boyunca başta Aydar Yaylası, Uzungöl, Sümela Manastırı gibi bir çok tarihi ve turistik alanda incelemeler  yaparak bilgi sahibi olacağız. Bizlere destek veren Sayın Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban’a teşekkür ediyoruz."dedi.