Başkan Karaçoban'dan 5 Nisan Avukatlar Günü Mesajı

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, 5 Nisan Avukatlar Gününde, ilçemizdeki avukatlara çiçek göndererek avukatlar gününü kutladı.Hediyeleri, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban adına Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sedat Dikçe verdi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban Avukatlar Günü için mesajında:"İnsanların kendilerini güvende, huzur içinde hissetmeleri, eşit birey, eşit toplum bilinciyle var olabilmeleri için yaşamsal bir unsur olan adalet; eşit ve demokratik bir düzenin teminatı, bağımsız ve tarafsız yargılama sisteminin de güvencesidir. Bu hususta hak, hukuk ve adaletin temsilcisi ve hakların savunucusu kıymetli avukatlarımızın mesleki mücadeleleri ve çabaları hukuk devleti için hayati bir önem taşımaktadır.

İnsanların, çevrenin kısaca yaşamda var olan tüm canlıların hak ve özgürlüklerinin savunulmasında, haklarının korunmasında, hukukun üstünlüğünün sağlanması yolunda, yılmadan, yorulmadan çaba gösteren; demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin güvencesi siz değerli avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Gününü kutluyor, adil, eşit ve barış dolu bir dünya temennilerimle saygılarımı sunuyorum.