BAŞKAN KARAÇOBAN BİR ENGELLİYE DAHA NEFES OLDU

BAŞKAN KARAÇOBAN BİR ENGELLİYE DAHA NEFES OLDU;

86 lık Dev çınar, Yılların demirci ustası Hasan Oruç’ u 85 yıl taşıyan ayakları ve kalçaları artık onu taşıyamadı.  85 yaşında iki kalçasından olduğu ameliyatla yatağa bağlı kaldı. 2 Çocuk dünyaya getirdikleri hayat arkadaşı 22 yıl önce vefat etmişti. Yaşamındaki tüm sırları ile kendi kendi yettiği gibi çocuklarını da hem ana hem baba oldu. Hasan amcanın tek geliri vardı Bağ-kur emeklisiydi, Ameliyatından sonra kızı ve damadı ile birlikte yaşıyordu.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “İlçemiz merkezinde yaşayan Hasan Oruç amcamızın durumu bize iletildiğinde çok etkilendik. Kimseye muhtaç olmadan yaşam sürdürmesi ve yılların yorgunluğunu yatağa mahkûm düşmesi içimizi sızlatan yaşam dramından etkilenmemek mümkün değildi. Bizde kendisini evinin dışında da yaşam olduğunu onun da nefes alması gerekliliği inancımızla kendisine tekerlekli sandalye alıp Belediye Meclis üyemiz Adnan Tutar ile hediye ettik” dedi.

engelliye_nefes_oldu (1)engelliye_nefes_oldu (2)