Başkan Karaçoban 10 Ocakta Manisa Basınını Unutmadı

Alaşehir Belediye Başkan Dr. Gökhan Karaçoban, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle Manisa'da yer alan ulusal ve yerel basın mensuplarını gönderdiği hediyelerle mutlu etti.Gazetecilerin hediyelerini Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban adına Alaşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Sedat Dikçe ve Fen İşleri Müdürü Emin Dikici takdim etti.

Alaşehir Başta olmak üzere Salihli, Turgutlu ve Manisa merkezde bulunan gazetecilere hediye gönderdi.Başkan Karaçoban, TRT haber Manisa Temsilciliği, İhlas Haber Manisa temsilciliği, A haber Manisa Temsilciliği, Doğan Haber Ajansı, Manisa Medya TV, ETV, Akşam ve Sabah Manisa Temsilciliği, Yeni Asır Manisa Temsilciliği,Habertürk, Günebakış,Hür Işık,Anadolu Ajansı,Manisa Manşet, Manisanın Sesi,Manisa Gündem, Beş Eylül, Yenigün, Manisada Bugün, Manisada Birgün, 45 Haber.com, Ajans Manisa,Manisa Gazteciler Cemiyeti, Manisa Kulis Haber,Salihli Sektör Gazetesine bu anlamlı günde hediyeleriyle mutlu etti.