Başkan Ali Uçak Şehit Anneleri ve Yalnız Anneleri Unutmadı

BAŞKAN ALİ UÇAK ŞEHİT ANNELERİ VE YALNIZ ANNELERİ UNUTMADI

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak “Anneler Günü” münasebeti ile ilçemizde yaşayan şehit anneleri ve yalnız anneleri ziyaret etti
Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, belediye meclis üyeleri, ilçe kadın kolları yöneticileri ile birlikte “Anneler Günü” nedeniyle ilçemizde yaşayan şehit anneleri ve yalnız anneleri ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Şehit annelerine ve yalnız annelere hediye takdiminde bulunan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, aile fertleriyle de sohbet etti. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı ziyarette, anneler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Ali Uçak ve ekibine teşekkürlerini sundu.

YANINIZDA OLACAĞIZ

Şehit anneleri ve yalnız annelerin bu özel gününde yanında olmak istediklerini belirten Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak,” Annelik, fedakarlık isteyen kutsal bir kavramdır. Siz değerli büyüklerimiz, bizleri sabırla büyüterek bugünlere getirdiniz. Sizler de bizim annemizsiniz. Biz de her zaman olduğu gibi bu özel gününüzde sizleri yalnız bırakmadık. Belediyemiz, her zaman sizlerin yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir. Sizlerin yüzünü gülerken görmek bizleri mutlu ediyor. Bu duygularla, hepinizin Anneler Gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.