Başkan Ali Uçak'la Memurların Yüzü Yeniden Güldü

Göreve geldiği günden bu yana ilçe halkıyla her daim kucaklaşan ve çalışanlarına verdiği değerle personelinin gönlünde taht kuran Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, bu kez de memurların merakla beklediği sendika sözleşmesinde herkesin yüzünü güldüren nihai imzayı attı. Türk Yerel Hizmet-Sen Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Algın, Manisa Şube Başkanı Cem Özleyen, Şube Başkan Yardımcılarından Erol Kacar, Mehmet Aksoy, Musa Işık ve Mehmet Kaleli’nin yanı sıra ilçe temsilcisi Mehmet Erduran’ın katılımlarıyla gerçekleşen imza töreninde Başkan Ali Uçak’ın verdiği mesaj, güne damgasını vurdu.

“BEN ÇALIŞANLARIMLA AYNI TARAFTAYIM” “

Her ne kadar yasaya göre, belediye başkanlığı bir taraf, çalışanları temsil eden siz değerli sendika yöneticileri öbür taraf gibi gözükse de aramızda imzalanan bu sözleşmeyle oluşan hukuk, hepimizi gönülden bir araya getiren akittir” ifadelerini kullanan Başkan Ali Uçak konuşmalarının devamında şunları söyledi: “Ben çalışanlarımla aynı taraftayım. Benim yerim amir, memur, şoför, teknisyen ve tahsildar gibi emekçi kardeşlerimin yanıdır. Bunun altını özellikle çizmek isterim. Onların gayreti olmazsa benim gayretim hiçbir işe yaramaz. Burada kanunun verdiği imkanlar neticesinde mali sözleşme imzalıyoruz. Çalışanlarımıza küçük de olsa destek sağlıyoruz. Bizler çalışma arkadaşlarımızın hakkını bu bedellerle ödeyemeyiz. Yeri geldiğinde gece gündüz tatil bilmeden çalışan arkadaşların farkını bırakın sosyal denge tazminatıyla ödemeyi, manen de olsa ödeyemem.”