Başarılı Esnafa Başkan Karaçoban'dan Takdirname

Alaşehir Belediyesi, Zabıta Ekiplerinin sağlıklı ve güvenilir gıda denetimleri aralıksız devam ederken, yapılan bu kontrollerde kalite, hizmet ve hijyen konusunda emsallerine örnek olacak nitelikteki  bir esnaf takdirname ile ödüllendirildi.

Alaşehir Belediyesi  Zabıta ekiplerince her yıl geleneksel olarak ilçe genelinde sürdürülen rutin simit fırını denetlemelerinde sürekli karne notu yüksek çıkan bir esnaf Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban tarafından takdirname ile onurlandırıldı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban adına Zabıta Müdürü Erol Kacar tarafından sunulan takdirnamenin teslimi esnasında görüşlerini  ifade eden işletme sahibi Aydın Aktürk : “ İşini severek, düzgün yapan her esnaf gibi bizlerde belediyemizce belirli ve belirsiz aralıklarla yapılan kontrolleri olumlu buluyoruz zira söz konusu olan bu denetimler sayesinde gerek biz esnaflar, gerekse de müşterilerimiz oluşan itimattan dolayı gayet memnunuz. Bu vesileyle de Belediye Başkanımız Sayın Dr. Gökhan Karaçoban’a nazik jestlerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.