Bahar Çiçekleri Alaşehir'e Renk Kattı

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı  ekipler tarafından, dikilen çiçek türlerinin baharın  gelişiyle açması, şehirde görsel güzelliğin oluşmasına neden oldu.

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçemiz genelinde çim biçme, çiçek dikimi, çapalama, ağaçlandırma çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.Alaşehir'imize  daha yeşil bir görüntü kazandırmak için çalışmalar yürüten Alaşehir Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan refüjler,  park ve bahçelere süha, menekşe ve lale soğanı çiçeklerini dikmeye başladı. Baharın gelmesiyle birlikte açan laleler mor, sarı, kırmızı ve pembe gibi pek çok farklı rengiyle baharın gelişini müjdelerken, ilçeye de büyük bir güzellik kattı.

Başkan Karaçoban “Çiçekler İlçemizi Güzelleştirdiği Gibi Ruhumuzu da Güzelleştiriyor"

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban:" İlçemizi estetik olarak güzelleştirecek, adeta görsel bir şölen yaşatacak çiçeklerle süsledik. Şimdide süslediğimiz bu çiçekler baharı müjdeliyor bize. Alaşehir'in modern bir görünüm kazanması ve insanımızın hasret kaldığı doğaya kavuşması için yaptığımız bu çalışmalar aralıksız sürecek. Her yıl şehrimizin dört bir yanına diktiğimiz çiçeklerle ilçemiz daha zarif ve güzel görünüyor. Vatandaşlarımızın da beğenisini toplayan çiçekler ilçemizi ziyaret edenlerin de ilgisini çekiyor. Baharın gelmesiyle Alaşehir Belediyesi olarak kentimizin daha güzel görünmesi ve ilgi çekmesi adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Halkımızın dikilen çiçeklere karşı gerekli hassasiyeti göstereceklerine ve onlara çok iyi bakacağına eminim. Çünkü çiçekler ilçemizi güzelleştirdiği gibi, ruhumuzu da güzelleştiriyor” İfadelerini kullandı.