Asfalt Ekiplerimiz Çalışmalarında Hız Kesmiyor

Yaz mevsiminde hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Alaşehir Belediyesi asfalt yama çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlçe genelinde deforme olan yollarda çalışmalarını hızlandıran Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Serinyayla, Piyadeler ve Delemenler Mahallelerinde  asfalt yama çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz güzel havaların etkisiyle belirlenen program dâhilinde ilçedeki yolları ring halinde tarayarak bozuk satıhlarda asfalt yama çalışması yapıyor. Alaşehir genelinde yapılan yol iyileştirme çalışmaları kapsamında, asfalt yama ekipleri altyapı çalışmaları veya kullanımdan bozulan güzergâhlarda yol iyileştirme düzenlemelerinde bulunuyor. Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Yama Ekiplerimizin çalışmaları mahalle sakinleri başta olmak üzere muhtarlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.