AS–AS’tan Kula’ya Farklı Tarife 8-0

Manisa Süper Amatör Küme B Grubunda haftaya lider giren Alaşehir Belediyespor ligde 12. hafta karşılaşmasında kendi sahasında ligin zayıf takımlarından Kulaspor’u 8-0 yenerek haftayı üç puanla kapattı.

As –As Kula’ya gol yağdırdı. Manisa Süper Amatör Küme B Grubunda Play- off  mücadelesi veren Alaşehir Belediyespor ligde 12. hafta karşılaşmasında  kendi sahasında ağırladığı Kulaspor’u 8-0 gibi farklı bir sonuçla yenerek haftayı üç puanla kapattı.

MAÇTA ÖNEMLİ ANLAR

Zayıf rakibi karşısında maça oldukça hızlı başlayan ekibimiz maçın henüz 3. dakikasında rakip oyuncunun geri pasında kalecinin ıskasıyla maçta 1-0 öne geçti..Zayıf rakibi karşısında pozisyonlar bulmaya devam eden ekibimiz maçta aradığı ikinci golü 26. dakikada buldu.Bu dakikada gelişen bir atakta ceza sahasına yapılan ortada Necmettin düzgün bir vuruşla ekimizi 2-0 öne geçirdi.30. dakikada gelişen pozisyonda ceza sahasında topla buluşan Necmettin’in  vuruşunda topun ağlara gitmesiyle ekibimiz maçta 3-0 öne geçti.Zayıf rakibi karşısında üstün oyununu sürdüren sarı siyahlı ekibimiz maçın 42. dakikasında maçta dört farkla öne geçti.Bu dakikada gelişen bir atakta korner kazanan ekibimizde kullanılan köşe atışında ceza sahasında oluşan karambol de son olarak topa dokunan cumhur maçta takımımızı 4-0 öne geçirdi.Maçın ilk yarısında geriye kalan zamanda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı ekibimizin 4-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısında da zayıf rakibi karşısında oldukça rahat bir tempoda oynayan ekibimiz, maçın 72. dakikasına kadar bulduğu pozisyonlardan yararlanamayınca bu dakikaya kadar maç 4-0 ekibimizin üstünlüğü ile geçildi. Maçın 73. dakikasında  ekimizin gelişen  bir organize  atağında  Soner’in ceza  sahasına çıkardığı pozisyonda Emrah düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek takımımızı maçta 5-0 öne geçirdi. Maçta pozisyonlar bulmaya devam eden ekibimiz 80. dakikada gelişen bir atakta ceza sahasında topla buluşan Cumhur plase vuruşuyla takımımızı maçta 6-0 öne geçti.83.  dakikada takımımız maçta 7. golü  buldu. Bu dakikada Cumhur’un pasında topla buluşan Soner düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Maçtaki gol perdesini 80. dakikada ceza sahası yayında topla buluşan Elçin sert vuruşuyla tapu ağlara göndererek maçı kapattı. Alaşehir  Belediyespor önümüzdeki Cumartesi günü ligde 13. hafta karşılaşmasında deplasmanda Turgutlu istasyon Gençlik’le karşılaşacak.

MANİSA SÜPER AMATÖR KÜME B GRUBU  12 .HAFTA TOPLU SONUÇLARI VE PUAN DURUMU

Sıra No