Amaç Temiz ve Yeşil bir Çevre

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü merkez ve kırsal mahallelere yönelik yeşillendirme ve peyzaj düzenlemeleri yapılıyor. Bunun için belediye sınırları içinde bulunan tüm parklarda ağaç dikim çalışmaları, ağaç budama ve bitki bakım çalışmaları, çim biçme, park ve yeşil alan sulama çalışmaları, mevsimlik çiçek dikimi ve bakım çalışmaları, yeni park yapım çalışmaları, yeşil alan gübreleme çalışmaları gerçekleştiriliyor.Bunun yanında Park ve Bahçeler Müdürlüğü, baharın gelmesiyle ilçemizin muhtelif alanlarında bulunan yeşil alanları, haşere ve zararlı böceklere karşı ilaçlama çalışmaları başlattı.

Amaç Temiz ve Yeşil bir Çevre

Alaşehir'in her noktasında çalışmaların sürdüğünü ifade eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemizin güzel bir görünüme sahip olması noktasında gerçekleştirilen bakım, düzenleme ve yenileme çalışmaları faaliyetlerini sürdürüyor.Peyzaj çalışması, ilaçlama ve çiçeklendirme çalışması gerçekleştiren ekipler ilçemizin her yönüyle güzel bir görüntüye kavuşmasını sağlıyor." diye konuştu.