ALAŞHİR’DE ÇOCUKLAR “HAYVANLAR ÇİFTLİĞİ” İLE EĞLENDİ

Alaşehir Belediyesi  tarafından çocuklar için düzenlenen tiyatro etkinliği yoğun ilgi gördü. Çocuklar “Hayvanlar Çiftliği” adlı Tiyatro Oyunu ile eğlenerek neşeli dakikalar geçirdi.

Alaşehir  Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan tiyatro etkinliğinde sevimli hayvanların maceralarının anlatıldığı “Hayvanlar Çiftliği” adlı Tiyatro Oyunu sahnelendi. Maskotlu, müzikli ve danslı çocuk tiyatrosu minik tiyatro severlerle buluştu. Çocukların eğlenceli tiyatro oyunları ile eğlenerek dinlenmeleri ve güzel bir gün geçirmeleri amacıyla düzenlenen tiyatro etkinliğine minik tiyatro severler yoğun ilgi gösterdi. 3  seansın da tamamen dolduran minikler doyasıya eğlendi. Çocuklar oyun bitiminde “Hayvanlar Çiftliği”nin maskotları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Yapılan etkinliği takdir ile karşılayan ebeveynler ise “çocuklarımız için eğlenceli ve güzel bir etkinlik oldu. Bize bu imkânı sağlayan Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban'a çok teşekkür ediyoruz” dediler.

cocuklar_eglendi (1)cocuklar_eglendi (2)cocuklar_eglendi (3)cocuklar_eglendi (4)cocuklar_eglendi (5)cocuklar_eglendi (6)cocuklar_eglendi (7)