Alaşehirliler, Genç Grupların Konseriyle Coşacak!

Alaşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Âlâ Akşamlar” etkinliklerinde sahne alma sırası Alaşehirli genç müzik gruplarının. Grup Demirtan, Grup Eksik Amfi, One Man Band-Uğur Taşkın ve Son’s of Çet, 23 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00’de Alaşehirlilere müzik ziyafeti sunacak. Konser şehir meydanında gerçekleştirilecek.

Alaşehir, müzik dolu bir geceyi daha kucaklamaya hazırlanıyor. Alaşehir Belediyesi’nin “Ala Akşamlar” etkinlikler dizisinde sahne bu kez Alaşehirli genç müzik grupları için kuruluyor.

Şehir meydanında, 23 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00’de gerçekleştirilecek konserde Grup Demirtan, Grup Eksik Amfi, One Man Band-Uğur Taşkın, Son’s of Çet sahne alacak ve birbirinden güzel şarkıları seslendirecek.

Çeşitli televizyon programlarına da katılan ve beğeniyle izlenen Grup Demirtan; Osman, Baysan ve İbrahim Demirtan kardeşlerden kurulu bir müzik grubu. Grup Eksik Amfi ise ritim gitarda Halil Karabulut, solo gitarda Süreyya Aslan, basgitarda Fehmican Ceylan, bateride Alican Tavşan ve vokalde Mert Artık’tan oluşuyor.

Konservatuar öğrencisi olan Uğur Taşkın’ın tek kişilik dev orkestrası One Man Band, konserin bir başka ilgi çekici ismi. Uğur Taşkın, pek çok müzik aletini aynı anda çalıyor ve vokal yapıyor.

Basgitarda Tuğba Evrengül, bateride Ahmet Karaaslan, elektrogitarda Atakan Şahin ve Halil Karabulut, vokalde Tuğba Çelik’ten oluşan Son’s of Çet ise Âlâ Akşamlar’a ayrı bir tat katacak olan son grup.