Alaşehirli Vatandaşlar Halk Gününü Sevdi

Alaşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği Halk Günleri vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla devam ediyor.Vatandaşlarımız, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban tarafından gerçekleştirilen halk günlerinden olduklarını belirtti.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban:"Vatandaşlarımızın taleplerini elimizden geldiği ölçüde çözmeye çalışıyoruz.Tek gayemiz vatandaşlarımızın yüzünün gülmesini sağlamak.Halkımızla sık sık bir araya gelerek onların istek ve şikayetlerini dinliyoruz.Zamanımızın çoğunu vatandaşlarımızla bir arada geçiriyoruz.Onların derdi bizim derdimizdir.Bizler vatandaşlarımıza hizmet için buradayız."dedi.Başkan Karaçoban, Alaşehir Belediyesi olarak 87 mahallede çok geniş bir alanda  hizmet veriyoruz.Mahalle gezilerimiz ve halk günlerinde vatandaşlarımızı dinleyerek sorunlara sıcağı sıcağına çözüm üretiyoruz.

Alaşehirli Vatandaşlar Halk Gününü Sevdi

Halk gününe katılan vatandaşlar belediyeden büyük bir memnuniyetle ayrılırken “Belediye Başkanımız Gökhan Karaçoban ile bire bir görüşme yaparak taleplerimizi direk olarak kendisine iletebiliyoruz. Biz bu durumdan çok memnunuz. Belediye Başkanımıza bize zaman ayırdığı için ve özellikle de göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler.