Alaşehir'e Şehir Kimliği Kazandırıyoruz

Karaçoban, "Alaşehir’e şehir kimliği kazandırıyoruz"

BELEDİYE ÇALIŞIYOR, ALAŞEHİR DEĞİŞİYOR sloganı ile hizmet yolculuklarına devam ettiklerini belirten Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehir'e "ŞEHİR KİMLİĞİ" kandırmak için çıktıkları hizmet kervanı yolculuğunun aralıksız sürdüğünü söyledi.

Alaşehir ve Alaşehirlilere İNSAN odaklı hizmet ve yatırım ürettiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, hizmet ve yatırım anlayışlarının temelinde önce İNSANIN olduğunu söyledi. 3,5 yıldır ilçe genelinde yürütülen çalışmalarla Alaşehir’e yeni bir ŞEHİR KİMLİĞİ kazandırdıklarını da ifade eden Karaçoban, “BELEDİYE ÇALIŞIYOR, ALAŞEHİR DEĞİŞİYOR.”dedi.

Alaşehir Belediyesi’nin ilçe genelinde başlattığı hizmet kervanı yolculuğu hız kesmeden devam ediyor. Belediye’nin altyapı, asfalt, yama, trevatuar, park-bahçe düzenlemesi ve kaldırım çalışmaları sonucu Alaşehir adeta şantiye alanına döndü. Yaz aylarıyla birlikte başlayan çalışmalar aralıksız bir şekilde sürerken, ilçe genelinde şu anda 125 sokak ve caddede altyapı, kaldırım düzenlemesi ve asfalt atımı çalışmalarının tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “7 medeniyete ev sahipliği yapmış Alaşehir, söz konusu çalışmalar neticesinde baştan aşağı yenileniyor. Hizmet anlayışımızın temelinde önce insan var. İnsan merkezli çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Alaşehirlilerin ALİ (Yüksek) MENFAATLERİ doğrultusunda hizmet ve yatırımlarımız devam edecek.”şeklinde konuştu.