Alaşehir’de 25 Ayda Hizmet Devrimi Yaşandı

Belediye çalışıyor, Alaşehir değişiyor. Belediye yönetimi Başkan Dr. Gökhan Karaçoban, başkanlığında son iki yılda hizmet rekoru kırdı. Altyapı, asfalt, görsel, sosyal ve kültürel birçok başarılı projeyi hayata geçiren Alaşehir Belediyesi, hizmet ve yatırımlarını aralıksız sürdürüyor.

Alaşehir Belediyesi’nin son 2 yıldır başlattığı hizmet ve yatırımlar aralıksız devam ediyor. 1986 yılından bu tarafa el değmemiş altyapı ve asfalt kaplama çalışmalarıyla startı verilen hizmet kervanında, 2 yılda 80 sokak ve caddede altyapı ve asfalt çalışması tamamlandı. İhale kapsamında 8 bin 050 metre uzunluğundaki ana arter prestij yol güzergâhı ve belediyenin kendi imkânlarıyla 45 bin metre uzunluğa sahip yolda alt ve üst yapı çalışmalarını bitirdi. Şehir merkezindeki 15 park ve bahçede revizyon çalışması da gerçekleştiren Alaşehir Belediyesi, yeni birçok yeşil alan ve park oluşturarak, Alaşehirlilerin hizmetine açtı.

KARAÇOBAN: DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Yapılan hizmet ve yatırımlarla Alaşehir’e yeni bir kimlik kazandırdıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, söz konusu hizmet ve yarımları yeterli görmediklerini ve daha yapacak çok işlerinin olduğunu söyledi. Acil eylem planı kapsamında çalışmalara altyapı ve asfalt kaplama işiyle başladıklarını da hatırlatan Karaçoban, “Hizmet yolculuğumuza ara vermeden devam ediyoruz. 2013 yılında birçok cadde ve sokakta altyapı ve asfalt çalışması gerçekleştirilecek. Plan ve programımız hazır. Bu yıl içerisinde yine kent meydanı projemizi, tamamlayarak halkımızın hizmetine açmayı hedefliyoruz. Park ve bahçelerde revizyon çalışmalarımız sürecek. Sosyal ve kültürel etkinliklerimiz de olacak. Yani hizmet kervanı hız kesmeden devam edecek. 2013 yılında hizmet ve yatırımlara 17,5 milyon TL ayırdık. Belediye çalışıyor, Alaşehir değişiyor.”şeklinde konuştu.