ALAŞEHİR ZABITASININ AHDE VEFA ZİYARETİ

Alaşehir Belediyesinin emektar memurlarından, Zabıta Müdürlüğünde görev yapan kıdemli Zabıta memuru İbrahim Semen’in geçtiğimiz günlerde beklenmeyen ani vefat haberi; başta mesai arkadaşları olmak üzere tüm belediye çalışanlarını derinden üzmüştü.

Ardından merhumun ailesince Alaşehir ilçesi, Kemaliye Mahallesinde ki Kapalı Pazar Yerinde organize edilen 52. mevlüdü kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleştirildi. Bu anlamlı etkinlik öncesinde eski mesai arkadaşlarını yalnız bırakmayan görevli personel haricinde ki tüm zabıta çalışanları, rahmetlinin mezarı başında hep beraber dua ettikten sonra düzenlenen yemek sonrasında ki mevlide de iştirak ederek, merhumun gıyabında ki ahde vefa borçlarını yerine getirdiler.

ahde-vefa (1)ahde-vefa (2)