ALAŞEHİR MARKA ŞEHİR OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

“ÜZÜMÜN BAŞKENTİ ALAŞEHİR’DEN İÇİNİZİ ISITMAYA GELDİK”

Alaşehir Belediyesi’nin başlatmış olduğu “Üzümün Başkenti Alaşehir’den İçinizi Isıtmaya Geldik” projesi kapsamında; İstanbul, Ankara ve İzmir’in en işlek caddelerinde görevlendirilen bir ekip tarafından vatandaşlara “Üzüm Pekmezi” ikram ediliyor. Şifa kaynağı olan üzüm pekmezi yerli ve yabancı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Soğuk havalarda ikram edilen üzüm pekmezi hem vatandaşların içini ısıtıyor hem de yüzlerini güldürüyor.

İkramlarından dolayı Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak’a teşekkür ederek selamlarını ileten vatandaşlara müjde veren Başkan Ali Uçak ise şunları söyledi:“Soğuk kış aylarında içimizi ısıtan şifa kaynağı pekmezimize talep gösteren tüm vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, Üzümün Başkenti Alaşehir’imizden selamlar ve saygılar gönderiyorum. Alaşehir Üzüm Pekmezi çok yakında Tüm Türkiye’de belirlenen satış noktalarından temin edilebilecek. Marka bir şehir olmak yolunda elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.