Alaşehir'in Minikleri Madalyaları Topladı

Alaşehir Belediye Spor Karate Takımı , Manisa Karate İl Temsilciliğinin Amatör Spor haftası nedeniyle düzenlenen turnuva katıldı.

Turgutlu Kapalı spor salonunda yapılan Karate İl birinciliği turnuvasında Alaşehir Belediye Spor Karate takımı kumite dalında genel klasmanda 1.oldu. toplamda 8 kulübün katıldığı müsabakalarda Alaşehir Belediye Spor komite dalında birinci oldu.Toplamda sporcularımız 20 tane Birinci Lig 23 tane ikincilik 17 tane de üçüncülük alarak takım halinde 1. Olmuştur.

Alaşehir Belediye Spor Karate Takımı  hocası Bilal Gültekin."ilk kez bu kadar kalabalık katıldığımız müsabakalara çocuklarımızın  aldığı dereceler bizleri gururlandırdı.Her zaman  bize destek olan Alaşehir Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban teşekkür ederim."dedi.