ALAŞEHİR İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE KAMPANYAYA DESTEK

ALAŞEHİR İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE KAMPANYAYA DESTEK Alaşehir Belediyesi ve Alaşehir Engelliler Dayanışma Derneğinin ortaklaşa yürüttüğü “Bir Kapak Bir Can” kampanyasına, Alaşehir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  öğretmen ve öğrencileri topladığı kapaklarla destek oldu. Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri toplanan kapakları Alaşehir Engelliler Dayanışma Derneğine ulaştırdı. Dernek Başkanı İbrahim Taşgöz Sokak hayvanlarının özellikle şehir dışında yapılması gereken teşhis ve tedavi hizmetlerinin maliyet gerektirdiğine dikkat çeken Taşgöz,"Sokak hayvanlarımızın kırık çıkık, film çekimi gibi ihtiyaçlarını ilçemizde karşılamamız mümkün değil. Bu durumdaki sokak hayvanlarının ölüme terk edilmesine razı değiliz. Kampanyamızdan elde edeceğimiz gelirle sokak hayvanlarımızın bu tür ihtiyaçlarını karşılayıp, onları sağlıklı olarak tekrar doğal yaşama kazandırmayı amaçlıyoruz. Kampanyada bize desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Dr. Gökhan Karaçoban ve Belediye çalışanlara teşekkür ederim."dedi. kampanyaya_destek (1)kampanyaya_destek (2)kampanyaya_destek (3)kampanyaya_destek (4)