Alaşehir’e İçme Suyu Takviyesi İçin Yeni Sondaj

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçe merkezine içme suyu takviyesi yapmak için başlattığı yeni sondaj çalışmasını tamamladı. Açılan sondajdan numune alımı gerçekleştirildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşların yaz aylarında su sıkıntısı çekmemeleri için sondaj çalışmalarına hız kazandırdı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Alaşehir ilçe merkezine yeterli içme suyu temin etmek için yeni bir sondaj açtı. 120 metre derinlikten saniyede 14 litre içme suyu temin edilen sondajdan teknik personel tarafından numune alımı gerçekleştirildi. Numune sonuçlarının olumlu çıkması durumunda ilçe merkezine sağlıklı ve yeterli içme suyu takviyesi sağlanacak.
“Vatandaşlarımızın susuz kalmaması için çalışıyoruz”
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Alaşehir ilçe merkezinde yaz aylarında meydana gelen su sıkıntısını gidermek için aralıksız şekilde çalıştıklarını ifade ederek, “İl genelinde olduğu gibi Alaşehir ilçemizde de vatandaşlarımızın yaz aylarında susuz kalmamaları için yoğun çaba gösteriyoruz. İlçe merkezine yeterli içme suyu takviyesi yapmak için açtığımız sondajımızdan numune alımını gerçekleştirdik. İnşallah numune sonucu olumlu çıkar ve bir an önce bağlantısını yaparız” dedi.