Alaşehir'de Türk Sanat Müziği Rüzgarı

Alaşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu Alaşehirli vatandaşlarımıza unutulmaz bir gece yaşattı.Geceye Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Muammer İbişoğlu, Meclis Üyesi Hasan Alıcı ve çok sayıda vatandaşımız  katıldı.

Alaşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, kültür ve  sanat etkinlikleri çerçevesinde, Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezinde konser programı gerçekleştirildi. Türk Sanat Müziği İlkbahar Konserinde, şefliğini Turgay Kızıltuğ'un yaptığı gecede, Alaşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, birbirinden güzel eserleri seslendirerek Alaşehirlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.Gecenin sürprizlerinden birisi Alaşehir 'de farklı okullardaki öğrencilerin bir araya gelerek oluşturduğu çocuk korosuydu.İzleyenler tarafından büyük alkış alan çocuklar, seyircilere keyif dolu anlar yaşattılar.