ALAŞEHİR’DE HİZMET SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Alaşehir Belediyesi iş birliğinde devam eden hizmet seferberliği kapsamında; merkez mahallelerden İstasyon Mahallesi’nde alt yapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde sıcak asfalt çalışmaları başladı.

BAŞKAN UÇAK: “MEMLEKETİMİZİN TAŞINA TOPRAĞINA AŞIĞIZ”

Çalışmaları yerinde inceleyen ve bilgiler alan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak,”87 mahallemizin her bir alanında ihtiyaçlar ve imkanlar dahilinde, vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizin daha yaşanılabilir bir yer olması için bir baştan bir başa ele alarak yollarından, kaldırımlarına, parklarından, bahçelerine, sosyal faaliyetlerinden muhtaç vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya kadar her alanda ilçemize ve halkımıza yakışanı gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz. Her şeyden önce sorunların bir parçası olan değil sorun çözen bir belediyecilik anlayışıyla yola çıktığımızın altını çizmek istiyorum. Sizlerden aldığım güçle ülkemizin, özellikle yerel yönetimlerin içinde bulunduğu sıkıntılara rağmen, hiçbir sızlanmayı, hiçbir şikayeti dile getirmeden, hizmet azmimizi ve inancımızı artırarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çünkü bizim ortak paydamız taşına toprağına aşık olduğumuz memleketimiz. Çalışmalarda desteklerini bizden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür eder, çalışmalarımızın mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını dilerim.” diye konuştu.