Alaşehir'de Geleneksel Bayramlaşma Programı Coşkuyla Gerçekleşti

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Kurban Bayramı nedeniyle Kurşunlu Han'da düzenlenen bayramlaşma töreninde, ilçe protokolü ve vatandaşlar ile bir araya geldi.
TEŞKİLAT MENSUPLARININ DA BAYRAMLARINI TEBRİK ETTİ
Yoğun katılım ile gerçekleşen programda ilçe protokolü ve vatandaşların tek tek bayramını kutlayan Başkan Uçak, geleneksel törenin ardından MHP Alaşehir İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Alaşehir İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek teşkilat mensuplarının bayramlarını tebrik etti.
ÇALIŞANLARI DA UNUTMADI
Bayramlaşma programlarında konuşan Başkan Ali Uçak, "Kardeşlik ve birlik içerisinde bir bayramı daha idrak ediyoruz. Allah bundan sonraki süreçte de Alaşehirimiz olarak birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin. Herkes bayram yaparken şu anda görevde olan çok sayıda çalışma arkadaşlarımız var. Alaşehirimiz için gece gündüz demeden hizmet veren çalışma arkadaşlarımıza da teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Tüm İslam Aleminde ve cennet Türkiye'mizin her köşesinde olduğu gibi, güzel ilçemiz Alaşehir'de birlik ve beraberliğimizi, dostluğumuzu pekiştiren Kurban Bayramınızı bir kez daha tebrik eder, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar dilerim" ifadelerini kullandı.