Alaşehir'de Fen İşleri Her Yerde Çalışıyor

Alaşehir Belediyesi  Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde birçok farklı ekiple gruplar halinde üst yapı çalışmalarını hava şartlarının da elverdiği ölçüde yoğun bir şekilde sürdürüyor.Merkez ve kırsal mahallelerde  bir çok noktada eş zamanlı çalışan Alaşehir Belediyesi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Denilatörler Değişiyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Kaynak ekibi, şehrimizdeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.Fen İşleri Kaynak Ekibi,kentin bir çok noktasında, aynı anda bakım ve yenileme çalışması başlattı. Şehrimizdeki denilatörlerin değiştirilmesi,dubaların değiştirilmesi,oyun parklarının tamir ve montajları gibi bir çok alanda çalışmalarına devam ediyor.

Azıtepe Mahallesine Yeni Durak

Vatandaşlardan gelen talepler üzerine harekete geçen Alaşehir  Belediyesi ekipleri köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerine otobüs durakları yapıyor.Fen İşleri ekipleri, Azıtepe Mahallesine durak montajını tamamladı.

Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda mahallelere durak yapıldığına dikkat çeken Alaşehir  Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban; “Vatandaşlar otobüs beklerken daha güvenli bir ortamda bulunsun, yağmurdan, güneşten korunsun ve yorulduğunda oturabilsin diye yeni mahallelerimize otobüs durakları yaptık. Belediyemiz’in demir atölyesinde kendi ekiplerimizce yapılan ve tamamen kendi imalatımız olan otobüs duraklarının mahallelere montajı da yapıldı. Vatandaşlarımızın taleplerini karşılarken elimizdeki imkanları kullanarak geri dönüşüme katkıda bulunmak da bu çalışmamızın diğer artı yanını oluşturuyor. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri’ne bağlı ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmaların mahallelerde yaşayan vatandaşların takdirini kazanması da bizleri mutlu ediyor” dedi.