Alaşehir'de Fen İşleri Arı Gibi Çalışıyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne  bağlı ekipler,asfalt, sathi kaplama ve kaldırım refüj ve meydan düzenlemesi yapım, bakım-onarım işlerini aralıksız sürdürüyor.Yaptığı dev projelerle vatandaşın gönlünde taht kuran Alaşehir Belediyesi Sakarya ve Hacıbey Mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarına başladı.Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Sakarya ve Hacıbey Mahallesinde toplamda 7500 m2lik alanda sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

Sakarya ve Hacıbey  Mahalle sakinleriyle yapılan görüşmede: "Biz daha öncesinden mahallemizde görmek isteğimiz hizmetleri Başkanımıza ilettik. Bize;Mahallemizde sorun kalmayacağını ancak biraz zaman alacağını belirtmişti. Sağ olsun başkanımızdan, dediği gibi de oldu.Belediye  ekipleri çalışmaya başladı. Mahallemizin ihtiyaçları sırasıyla tek tek Mahallemize gelen bu hizmetlerden dolayı Başkanımız Gökhan Karaçoban'a  teşekkür ederiz." dediler.