Alaşehir'de Fen İşleri 4 Koldan Çalışıyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçemizdeki yoğun tempo içerisindeki çalışmalarıyla vatandaşlarımızın takdirini topluyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri dört koldan çalışmalara devam ederken kaldırım düzenlemesi, yama çalışması, yol düzenleme ve iyileştirme   işlerini gerçekleştiriyor.

Fen İşleri ekipleri,İstasyon,Yenice ve  Yeni  Mahallede asfalt yama çalışmalarına devam ediyor. Başka bir ekip de Kestanederesi ve İsmailbey Mahallesinde yol açma ve iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Örencik Mahallesine Yağmur Suyu Hattı

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Örencik Mahallesi Karakuyu mevkiinde yağmur suyu hattı büz döşeme çalışmalarına devam ediyor.Alaşehir Belediyesi geçen sene yoğun yağışlardan  dolayı doğal afet yaşanan Örencik Mahallesinde yağmur suyu hattı için büz döşeme çalışmalarına başladı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri her gün ilçenin farklı noktalarında farklı mahalle ve sokaklarında kaldırım, yol ve yama işlemlerini yürütüyor. Ekipler halktan gelen talepler doğrultusunda, belli bir plan dahilinde çalışmalarına hız veriyor.