Alaşehir Belediyesinden Roadmix Yama Tamiratı

Yapılaşma ve İmarın yoğunluğunu yaşayan İstasyon Mahallesi Gümüş pala caddesinde yeni yapılan binaların kanalet bağlantısı için kesilen yollarda roadmix tamiratı Alaşehir Belediyesi fen işleri ekiplerince yapılıyor. İnsan Gücüne endeksli İş makinelerinin de katkısıyla İlçe merkezinde bozulan asfalt yolların roadmix tamiratını Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ile tamamladı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ Çağdaş ve Modern Belediyeciliğin öncülüğünü yapmak için kurumsallaşma kapsamında kurumumuzun iş makineleri ve çalışanlarımızın seminerle bilgilendirilmesi sonucu asfalt konularında büyük ilme kaydettik. Vatandaşlarımızın kullandıkları ev ve iş yerlerine alt yapı içme suyu şebeke bağlantıları nedeni ile asfalt yollarda oluşan bozulmalar nedeni ile yine Belediyemiz asfalt ekipleri ivedilikle yollarımızın roadmix tamiratını yaptı” dedi.