Alaşehir Belediyesinden Polis Haftasında Anlamlı Etkinlik

Alaşehir Belediyesi, Polis Haftasının sevinçle kutlandığı etkinlikler kapsamında  bu coşkuya  minik öğrencileri de dahil etti.

Bu kapsam dahilinde Özel Sarıgül Ana Sınıfı öğrencileri ile Beşikçioğlu İlköğretim Okulu Ana Sınıfı öğrencilerinden oluşan kalabalık bir öğrenci topluluğuna verilecek olan trafik eğitimini, polis haftası ile aynı güne denk getiren Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, minik  öğrencileri polislerle buluşturmanın gururunu yaşadı.

Alaşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Trafik Eğitim Parkında, ana sınıfı öğrencilerine trafik eğitimi veren Alaşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ve  İlçe emniyet Müdürlüğü personelleri öğrencilere direksiyon eğitimi, karşıdan karşıya geçme, trafik sinyalizasyon işaretleri ve birçok konuda uygulamalı olarak eğitim verdi.. Trafik Eğitim Parkı'nda eğitim hizmetlerinin verilebilmesi ve direksiyon eğitimin yapılması amacıyla yollar, kavşaklar, bisiklet yolları, engelli yolları, park alanları, tünel ve trafik ışıkları bulunuyor. Parkta ayrıca öğrenciler için derslikler de yer alıyor. Etkinlik sonunda öğrencilere Alaşehir Belediyesi  tarafından kek ve meyve suyu ikram edildi.