Alaşehir Belediyesinden Osmaniye Mahallesine 12 Kmlik Dev Hizmet

Alaşehir Belediyesi merkez ve kırsal mahallerimizdeki hizmet atağına devam ediyor.Çalışmalarına gece gündüz devam eden Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Osmaniye Mahallesi Kızıldağ mevkiindeki çalışmalarına başladı.

Kızıldağ Mevkiine 12 kmlik Sathi Kaplama

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler,Kızıldağ mevkiinde toplamda 12 km olan yolda sathi kaplama çalışmalarına başladı. Osmaniye ve Çeşneli Mahallerini birbirine bağlayan yolda çalışmalara başlayan ekipler, vatandaşlarımızın takdirini topluyor.Osmaniye Mahallemizde ikamet eden Ramazan Avcı isimli vatandaşımız yapılan çalışmalar hakkında şunları söyledi:"Bu hizmeti ömrüm boyunca görmedim.Bilakis 1972 yılından beri annemi, babamı ve dedemi sal ile omuzlarımda taşıdım.Bu yollarda önce kendimiz sonra traktörlerimiz battı.Saat şuan 22.50 ekipler hala çalışıyor.Büyükşehir ve Alaşehir Belediyesinin ekiplerinden allah razı olsun.Alaşehir Belediye Başkanımı ve  buradaki ekipler benim gelecek neslimi kurtardılar.Ben hayatım boyunca bataklıkta uğraştım."dedi. Bir başka vatandaşımız  Emre Avcı ise :" 20 yıldır yol sorumuz vardı.Sorumuzu sadece Alaşehir Belediye Başkanı çözmüştür.Ekipler gece saat 23.00 olmasına rağmen çalışmalarına devam ediyor.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.. Fen İşleri ekiplerinin çalışmalarını izleyen vatandaşlar Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban'a ve Belediye ekiplerine hizmetlerden dolayı teşekkür etti.