Alaşehir Belediyesinden Gülpınar Mahallesine Çocuk Oyun Grubu

Alaşehir Belediyesi, belirlenen program dahilinde bir yandan ilçedeki kullanım ömrü geçmiş güven arz etmeyen mevcut çocuk oyun parklarını yeni nesil oyun grupları ile yenilerken, diğer taraftan da parkı olmayan mahallelere modern çocuk parkları kazandırıyor.Alaşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü, ilçe merkezi-kırsal mahalle ayrımı yapmaksızın yürüttüğü çalışmalar kapsamında Gülpınar Mahallesi'ne çocuklar için oyun grubu yapımını başladı.

Gülpınar Mahallesi'nde çocukların hizmetine sunulacak modern oyun parkı, hem estetik bir görünüme hem de çocukların daha güvenli oyunlar oynamasını sağlayacak bir yapıya kavuşturulacak.

Alaşehir Belediyesi Fen işleri ekiplerimizce Gülpınar mahallesi okul bahçesine yapımı başlatılan çocuk oyun grupları çocukların sabırsızca yapımın bitmesine beklediklerine belirten öğretmenler ve öğrenciler Alaşehir Belediye Başkanı Dr Gökhan Karaçoban'a teşekkürlerini ilettiler.