Alaşehir Belediyesinden Eğitime Desteği Sürüyor

Alaşehir Belediyesi İlçe genelinde eğitim kurumlarında birçok çalışma gerçekleştirmekte olduklarını kaydeden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban,“Eğitim kurumlarımızın eksikliklerini gidermekten memnuniyet duyuyoruz. Eğitime destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Alaşehir Belediyesi  fen işleri ekipleri  ALAŞEHİR - Atatürk İlkokulunda bahçesinde duvarlarındaki tadilatları yaparak sıva işlemlerine hızla tamamlayarak kurumun hizmetini sundu.

Gerçekleştirdiği belediyecilik hizmetleri ve dev projelerle Alaşehir’in değerine değer katan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, eğitim kurumlarına verdiği katkılar takdir topluyor. İlçe genelindeki birçok eğitim kurumunda önemli çalışmalar gerçekleştiren ve bu çalışmaları kısa sürede tamamlayarak eğitimin emrine sunan Alaşehir Belediyesinin eğitim kurumunda yürüttüğü çalışmalar ise süratle devam ediyor.