Alaşehir Belediyesinden Eğitime Bir Destek Daha

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Dağarlar Mahallemizde Bulunan okulun çatı onarım  işlemini yoğun mesai harcayarak  öğrencilerimizin hizmetine  sundu

Alaşehir Belediye Başkanı Dr Gökhan Karaçoban, “Ülkemizin kalkınmasının en temel unsuru olan eğitime, elimizdeki tüm imkanları kullanarak destek vermeyi görev biliyoruz” dedi. Eğitime verilen desteğin diğer belediye hizmetlerinin yanında çok önemli bir yeri olduğunu belirten Karaçoban, çocukların fiziki koşulları iyileştirilmiş bir ortamda eğitim görmesinin, sağlıklarına ve başarılarına olumlu etki yapacağını söyledi.Mahallelerimizdeki bütün eğitim kurumlarına eşit olarak ihtiyaçları doğrultusunda Belediye imkanlarınca bundan önce olduğu gibi bundan sonrada devam edeceğiz.Dedi.