Alaşehir Belediyesinden Çağlayan ve Akkeçili Mahallelerinde Yol Çalışması

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Çağlayan ve Akkeçili Mahallelerinde yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alaşehir Belediyesi, ilçe genelindeki yol yapım ve tamir çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Alaşehir  Belediyesi genişleyen hizmet alanı ile şehrin dört bir yanında çalışmalara devam ediyor. Büyükşehir yasası ile Alaşehir'in  yeni mahallesi olan köylerdeki çalışmalar Fen İşleri müdürlüğünce sürdürülüyor.Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler,Çağlayan ve Akkeçili Mahallelerinde  alt yapı çalışmaları sırasında bozulan yollarda çalışmalarına devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban:"Alaşehir'de  bozluk yol kalmayacağına dair verdikleri sözlerin arkasında olduklarını ve çalışmaların son hızı ile devam ettiğini belirtti. Başkan Karaçoban “Ekiplerimiz ilçemizin  dört bir yanında hummalı bir çalışma yapmaktadır. Çalışmalarımızın meyvelerini kısa sürede alacağız” diye konuştu