ALAŞEHİR BELEDİYESİNDEN BAKIM-ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Alaşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü,kış aylarında olası olumsuz olayların önüne geçmek için altyapıda revizyonun yanı sıra kanalizasyon hat temizliği, menfez yapımı gibi bakım çalışmalarını arttıran Alaşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü hedef vatandaşa sorunsuz bir kış mevsimi yaşatmak.

Alaşehir Belediyesi şehir genelinde yapılan tespitlerin ardından birçok noktada ızgara-mazgal çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, vatandaşların yağışlardan olumsuz etkilenmesini engellemek adına yol güzergâhlarındaki ve Sekine Evren caddesindeki(sevgi yolu) yağmur suyu ızgara çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kış aylarında yaşanabilecek sorunlara engel olmak adına çalışmalar yoğun tempoda devam etmektedir. Ekipler öncelikle eskiyen ve deforme olan beton mazgalları yerlerinden sökerek kanal içindeki atıklar itina ile temizliyor. Daha sonra mazgal seviyesi yine aynı kota getiriliyor. Çalışma sonunda ise deforme olan beton ızgaraların yerine daha dayanıklı ve uzun ömürlü çelik ızgara-mazgallar monte ediliyor.