ALAŞEHİR BELEDİYESİNDEN ANLAM YÜKLÜ ZİYARET

ALAŞEHİR BELEDİYESİNDEN ANLAM YÜKLÜ ZİYARET;

Alaşehir Belediyesi Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban adına 10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası nedeni ile Alaşehir Engelliler Dayanışma Derneği ve Mutlu yaşam Rehberlik ve Rehabilitasyon merkezine ve Mustafa Beşikçi Orta Okulunda bulunan Engelliler sınıfına ziyarette Bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Engelliler masası sorumlusu Emine Dinç tarafından gerçekleştirildi.

Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Engelliler Masası sorumlusu Emine Dinç; “ Bilindiği gibi 10 -16 Mayıs Engelliler haftası, Sosyal Sorumluluk kapsamında Belediyemiz bünyesinde kurulu Engelliler masası olarak İlçemizde bulunan Engelliler Dernekleri, Okul ve Rehabilitasyon merkezinde eğitimlerini sürdüren Engellilerimize Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban adına ziyarette bulunduk, Engelli vatandaşlarımızın Haftalarını kutladık” dedi.

ziyaret (1)ziyaret (2)ziyaret (3)