Alaşehir Belediyesinden Altı Mahallede Aynı Anda Hizmet

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçemizdeki yoğun tempo içerisindeki çalışmalarıyla vatandaşlarımızın takdirini topluyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri dört koldan çalışmalara devam ederken kaldırım düzenlemesi, yama çalışması, yol düzenleme ve iyileştirme işlerini gerçekleştiriyor.

Fen İşleri ekipleri,Horzumkeserler mahallesi, Adnan Menderes bulvarı Türkoğlu sokak'da ve ismetiye Mahallesinde kilit parke tamiratı çalışmalarına devam ediyor. Başka bir ekiplerimizde de Beşeylül mahallesi dombaykapı mevkiinde ve Toptepe mevkiilerinde roadmix çalişmaları ve  yol  iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Horzumalayaka Mahallesine Yağmur Suyu Hattı

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Horzumalayakı Mahallesi yağmur suyu hattı büz döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri her gün ilçenin farklı noktalarında farklı mahalle ve sokaklarında kaldırım, yol ve yama işlemlerini yürütüyor. Ekipler halktan gelen talepler doğrultusunda, belli bir plan dahilinde çalışmalarına hız veriyor.