Alaşehir Belediyesi Yol Yama ve Tamir Çalışmalarına Başladı

Hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Alaşehir Belediyesi, asfalt yama çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlçe genelinde deforme olan yollarda çalışmalarını hızlandıran Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı  ekiplerimiz, İstasyon Mahallesinde  asfalt yama çalışmalarına devam ediyor.

Asfalt yama çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban; “Alaşehir  Belediyesi olarak bazı mahallelerimizde asfalt yolların üzerinde meydana gelen çukurlar trafik konforunu rahatsız ediyor, araç sürücülerine zor anlar yaşatıyordu. Bununla ilgili olarak ekiplerimizi yama çalışmalarına yönlendirdik. Bu kapsamda şehir merkezinde ve mahalle yollarında çalışmalarımıza başladık. Hava şartları uygun olduğu müddetçe önümüzdeki günlerde diğer mahallelerimizde de yama çalışmalarımızı sürdürerek sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmelerini sağlayacağız.” dedi.