Alaşehir Belediyesi Vatandaşlardan Tam Not Aldı

Merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Alaşehir Belediyesi,vatandaşlarımızdan tam not aldı.

İlçemizin farklı noktalarında hummalı çalışmalarına devam eden Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Uluderbent Mahallesi. Bostan Arığı mevkiinde yol iyileştirme çalışmalarına devam ederken merkez mahallelerde de asfalt ve yol tamiratlarına devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Sanayi sitesi Mahzar Bey 4 nolu sokakta yol tamiratlarına devam ediyor.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban: " Alaşehir Belediyesi olarak belirlenen programları dahilinde her mahalleye yol yapımı, yol iyileştirme ve parke çalışmalarını sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerinin başımızın üzerinde yeri var Alaşehir'imizin gelişimine katkı sağlayacak proje ve çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi