ALAŞEHİR BELEDİYESİ ÜCRETSİZ TİYATRO KURSU KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Sosyal ve kültürel belediyecilik anlamında önemli projelere imza atan Alaşehir Belediyesi tiyatroya gönül veren ve her yaş grubundan vatandaşların katılabileceği ücretsiz 'Alaşehir Belediye Tiyatrosu, Drama ve Oyunculuk Okulu’nu açarak bir ilke daha imza attı.

Toplumun kültürel açıdan gelişmesini sağlayan en önemli unsurlardan biri olan tiyatroyu Alaşehir’de yaygınlaştırmak, tiyatroya ilgisi olan çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin kendilerini keşfetmelerini sağlamak amacıyla 7’den 70’e tiyatro sloganıyla açılan tiyatro kursunun Genel Sanat Yönetmenliği Şekip Noyanalp yapacak.

Noyanalp ve ekibi, tiyatro kursiyerlerine; disiplinli, özverili ve keyifli bir eğitim süreci içerisinde, vücudunu kullanabilmeyi, etkili ve güzel konuşabilmeyi, oyunculuk potansiyelini geliştirmeyi, kendini ve yeteneğini fark etmeyi, sanatsal yanını ortaya çıkarmayı, yaratıcılığını ve hayal gücünü çalıştırmayı, hayata daha derin ve daha hassas bakabilmeyi öğretecek. Kayıtların tamamlanmasının ardından çalışmalar kısa süre içerisinde başlayacak.