ALAŞEHİR BELEDİYESİ ÜCRETSİZ OTOPARKI HİZMETE AÇILDI

Yıllardır Alaşehir’de vatandaşların sorunu haline gelen ve otopark ihtiyacının en yoğun bölgelerinden biri olan Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı altında 5 bin 5 yüz metrekarelik alana inşa edilen 500 araç kapasiteli Alaşehir Belediyesi Ücretsiz Otopark’ı vatandaşların hizmetine açıldı.

“Üretken Belediyecilik” anlayışıyla vatandaşlara hizmet eden Alaşehir Belediyesi vatandaşların huzuru için ilçeye kalıcı eserler kazandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak öncülüğünde, Alaşehir’in en işlek merkez meydanı olan Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı çevresinde trafik yoğunluğunu azaltmak için gerçekleşen yol genişletme çalışmalarının tamamlanmasıyla Alaşehirliler trafik açısından rahat bir nefes almış, çalışmalar vatandaşlar tarafından büyük beğeni toplamıştı.

Şehir içinde sağlanan güvenli trafik akışının ardından bu kez de Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak ve ekibinin kısa süreli çalışmalarının ardından, meydanın alt kısmında 5 bin 5 yüz metrekarelik alanda inşa edilen 500 araç kapasiteli Alaşehir Belediyesi Ücretsiz Otopark’ı hizmete açıldı. Vatandaşlar artık 7/24 otoparkı ücretsiz olarak kullanabilecekler.