Alaşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Konser Verdi

Alaşehir Şehit Fethi Sekin Gençlik  Merkezi’nde, Türk Sanat Müziği Eğitimi Kursu bünyesinde oluşturulan Türk Sanat Müziği Korosu konser verdi.

Alaşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde, şefliğini Turgay Kızıltuğ'un yaptığı sunumunu Pınar Kaya'nın yaptığı gecede Alaşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu birbirinden güzel eserleri seslendirerek  gece keyif dolu anlara sahne oldu.

Yoğun bir talebin olduğu konsere; Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Alıcı, Alaşehir Belediye Başkan Yardımcısı Muammer İbişoğlu, Ulaştırma Alayı Garnizon Komutanı Ali İsmail Elalmış, Ziraat Odası Başkanı Nejdet Türk, Halkla İlişkiler Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sedat Dikçe, çesitli dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Alaşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Alıcı; ''Belediye olarak temel belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra sosyal ve kültürel çalışmalara da büyük değer veriyor, kültürümüzün gelecek nesillere aktarılması için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Bizler bu etkinlikler ile kültürümüzde var olan Türk Sanat Müziği eserlerimizin genç nesillere aktarılmasını amaçlıyoruz. Siz değerli izleyicilerimize de kültürümüze sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. Bu gecenin hazırlamasında emeği geçen herkese ve birbirinden güzel eserleri sunan saz ve söz sanatçılarına teşekkür ederken dinleyicilere ise katıldıklarından dolayı şükranlarını sundu.'' dedi.