Alaşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Konseri

Alaşehir Belediye Başkanlığı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Türk Sanat Müziği Konseri düzenleyecek.

Alaşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Türk Sanat Müziği Korosu tarafından gerçekleştirilecek olan konser 11 Ocak 2018 Perşembe Günü Saat:20.00’de Alaşehir Fethi Sekin Gençlik Merkezinde gerçekleştirilecek.

Şef Turgay KIZILTUĞ yönetimdeki konserde Alaşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği’nin eşsiz parçalarını seslendirerek, Alaşehirlilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Ücretsiz olarak düzenlenecek konsere tüm Alaşehir Halkı’nı davet eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr Gökhan KARAÇOBAN; kültür ve sanat kenti Alaşehir’de, kültürel ve sanatsal aktivitelere hız kesmeden devam edeceklerini ifade etti.