Alaşehir Belediyesi tarafından Kestanederesi Mahallesinde yol iyileştirme çalışması başlatıldı

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde asfalt, kilit parke, yol düzenleme ve yol açma çalışmalarına son hızıyla devam ediyor. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri  bozulan yollarda iyileştirme çalışmalarına başladı. Ekipler ilçe genelinde  bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmıyor.

Bunun yanı sırada mahallelerde aynı azimle ekiplerimizin çalışmalarına devam edeceğini söyleyen Alaşehir Belediye Başkanı Dr,Gökhan Karaçoban; ''Yer ve bölge ayrımı gözetmeksizin şehir genelinin tümünde kaldırım yenileme, kilit parke  taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdürüyoruz. Belediye olarak Alaşehir’i daha modern ve yaşanabilir kent haline getirmeye gayret gösteriyoruz. Alaşehir Belediyesi şehir genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmayacak, zamanla bozulan, hasar gören yollarda ekiplerimiz sık sık bakım onarım çalışmaları yapıyor. Şu anda da ekiplerimiz hava koşulları nedeniyle hasar gören kestanederesi  Mahallesi  yolunda  tamir çalışmalarına başladı. Vatandaşlarımıza sıkıntısız ulaşım imkanı sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz."dedi.