Alaşehir Belediyesi Sıcak Havalarda Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Alaşehir Belediye Başkanı Alaşehir Belediyesi’ın talimatlarıyla, çalışmalarına hız kesmenden devam ediyor. Fen İşleri Ekipleri, ilçemizin merkez ve kırsal mahallelerinde,asfalt yol,kilit parke taşı döşeme ve sathi kaplama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bahadır Mahallesine Sathi Kaplama;
Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarına hız veren Alaşehir Belediyesi ilçemizin dört bir yanında eş zamanlı çalışmalarıyla göz dolduruyor.Fen İşleri Ekipleri, Bahadır Mahallesinde 2 km uzunluğundaki yolda sathi kaplama çalışmalarına devam ediyor.

Sobran Mahallesinde Kilit Parke Taşı;
Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçeye modern ve estetik bir görünüm kazandıran kilit taşı uygulaması merkez ve kırsal mahallelerde genişleyerek sürdürülüyor.Ekipler son olarak,Sobran Mahallesinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarına devam etmektedir.

Piyadeler Mahallesinde Asfalt Yama Çalışması;
Alaşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, Piyadeler Mahallesinde bozulan yerlere asfalt yaması yaptı.Mahallelerde bulunan yollarda yoğun tahribat olan yerlerde geçici olarak asfalt yaması ile kapatılıyor.