Alaşehir Belediyesi Sıcak Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

İlçe genelinde planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kemaliye ve Killik Mahallesinde asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Kemaliye Mahallesine Sıcak Asfalt
Alaşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Alıcı Kemaliye ve Killik Mahallesindeki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.Başkan Vekili Alıcı Kemaliye Mahallesi sanayi dükkanları bölgesinde 2300 m2lik alanda yapılan çalışmaları yerinde inceleyip dükkan sahipleriyle sohbet etti.

Pazar Yeri Bölgesine Sıcak Asfalt
Alaşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Alıcı Kemaliye Mahallesindeki çalışmaları inceledikten sonra Killik Mahallesine geçti.Killik Mahallesinde Pazar yeri çevresi ve mahalle içi yollardaki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Killik Mahallesinde Pazar yeri çevresi ve mahalle içi yollarda 4500 m2lik bir alanda sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Vekili Alıcı: “ Asfalt Çalışmalarımız Killik ve Kemaliye Mahallemize hayırlı olsun dedi.”

Vatandaş Çalışmalardan Memnun
Alaşehir Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını belirten vatandaşlar; “Belediye Başkanımız ve ekiplerden Allah razı olsun, yapılan çalışmalar için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.