ALAŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN MUHTEŞEM KIŞ KONSERİ

Alaşehir Belediyesi TSM Korosu’ndan Kışa Merhaba Konseri izleyenlerden tam not aldı.

Alaşehir Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında ‘Alaşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Kışa Merhaba Konseri ‘ Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nde gerçekleşti. Muhteşem gecede Başkan Uçak’ın sahnede eşlik ettiği “Aşkın Kanunu” şarkısı izleyenler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

YÜZLERCE MÜZİKSEVER KATILDI

TRT sanatçısı Turgay Kızıltuğ'un yönetiminde, Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi Salonu'nda sahne alan 40 kişilik Alaşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, birbirinden güzel 30 eser seslendirdi. Sunuculuğunu TRT sanatçısı Göksenin Çakmak'ın yaptığı konsere Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, MHP İlçe Başkanı Ali Apan ve yüzlerce müziksever katıldı.

BAŞKAN UÇAK ŞARKI SÖYLEDİ

Hicaz, rast, nihavent, muhayyer kürdi ve hüzzam gibi değişik makamlardaki şarkılara zaman zaman izleyiciler de bulundukları yerden eşlik edip, tempo tuttu. Sunuculuğunu TRT sanatçısı Göksenin Çakmak'ın yaptığı konserde seyirciler unutamayacakları bir gece yaşadı. Muhteşem gecede Başkan Uçak’ın sahnede eşlik ettiği “Aşkın Kanunu” eseri izleyenler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.