Alaşehir Belediyesi'nden Kenan Evren Parkına Engelli Rampası

Alaşehir Belediyesi Fen  İşleri Müdürlüğü Kenan Evren Park'ına engelli rampası yapılarak yeniden düzenlendi. Kenan Evren Park'ına yapılan etkinliklerde özellikle yürüme engeli olan ve tekerlekli sandalye kullanan engellilerin kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan, kendi başlarına lavabolara kolaylıkla girip çıkabilmeleri amacıyla yapılan yeni düzenleme ile engellilerin burada yapılacak etkinliklere katılımlarının kolaylaştırılarak arttırılması ve onların hayatının kolaylaştırılması hedefleniyor.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “Engelli insanlarımızın sorunları, yalnızca kendilerinin değil ailelerinin, çevrenin, toplumun, yerel yönetimlerin kısacası tüm insanların ortak sorunudur. Alaşehir Belediyesi hizmetlerini planlarken engelli vatandaşlarımızı, dostlarımızı düşündük. Yollarımızı, kaldırımları engellilerimizi kullanabileceği şekilde düzenliyoruz.

Engelli aracı, engelli araç şarj istasyonları,taşıma aracı, bizim zamanımızda hizmete girdi ve her zaman şunu ifade ediyoruz; Engelleri beraber aşabiliriz.Hepimizin engelli adayı olduğumuzu unutmamalıyız. Korunması gereken engelliler değil, engellilerin haklarıdır.`` dedi